dcsimg

Vampyressa melissa е вид на Лилјаци во семејството Phyllostomidae.

EOL има податоци за 32 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Vampyressa melissa Thomas 1926. Погледајте го овој вид на GBIF