dcsimg

Научни имиња

Претпочитани имиња

Алтернативни имиња

Protorosauria
Protorosauria Huxley 1871
Harvest ancestor според EOL authors

Народни имиња

јапонски

原始竜類 претпочитано
Признаено од admin
原始竜目 претпочитано
Признаено од Furui 2020

Згрижени чиноследи за Protorosauria