dcsimg

Научни имиња

Претпочитани имиња

Алтернативни имиња

Basicranodon Vaughn 1958
Doubtful според GBIF classification
Varanopidae
Harvest ancestor според Paleobiology Database

Народни имиња

Нема народни имиња поврзани со таксонов.

Згрижени чиноследи за Varanopidae

GBIF classification

Animalia
Chordata
Reptilia
Скратени се уште 593 варијанти заради уредност
Полн список ќе најдете во ресурсната податотека.