Bernard DUPONT   cc-by-sa-2.0

Tettigonioidea is a superfamily of Orthoptera.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Tettigonioidea. Погледајте го овој вид на GBIF