dcsimg
Bernard DUPONT   cc-by-sa-2.0

Tettigoniidae (Katydids) is a family of Orthoptera. Reproduction is oviparous. Katydids are slow moving animals.

сите записи

EOL има податоци за 31 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на зелени скакулци. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на зелени скакулци

Средините во кои живеат многу видови на зелени скакулци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови зелени скакулци.

Bernard DUPONT   cc-by-sa-2.0

Живеалишта на зелени скакулци

Средините во кои живеат многу видови на зелени скакулци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови зелени скакулци.