dcsimg
Arthur Chapman   cc-by-nc-sa

Fabaceae (Pea Family) is a family of plants. Flowers are visited by Catasticta nimbice (Boisduval 1836). Pea Family fix nitrogen.

сите записи

EOL има податоци за 38 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на бобови. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на бобови

Средините во кои живеат многу видови на бобови. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови бобови.

Arthur Chapman   cc-by-nc-sa

Живеалишта на бобови

Средините во кои живеат многу видови на бобови. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови бобови.