dcsimg
Jeff Cole   cc-by-nc-4.0

Idiostatus apollo (Apollo Shieldback) is a species of Orthoptera in the family katydids.

EOL има податоци за еден атрибут:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Idiostatus apollo Rentz & D. C. F. 1973. Погледајте го овој вид на GBIF